teisipäev, 17. november 2015

Kuskil miskit toimub

Tegelikult on omajagu koguaeg teoksil!

Meie suur sõber Ludo läks USA-sse post-doci ja ta oli vaja korraliku peoga ära saata! Koht ise oli müstiline (kes külla tuleb, satub sinna kindlasti) ja inimesi väga palju, sest Ludo on üks sõbralikumaid inimesi keda tean!



Halloween'i tähistasime laboris lõbuses seltskonnas ja hulga kookidega, mis eelmine päev kodus valmis küpsetati. Kuna minul ahju ei ole, siis tahtsin želatiiniga kooki teha, olen sellist kooki siin varemgi teinud. Mõte oli hea ja kõik komponendid ka. Põhjaks sai müsli ja banaan, esimene kiht kookospiim ja banaan, teine kiht porgandimahl. Esimene kiht õnnestus hästi, sest mul oli alles veel kodust kaasa ostetud želatiini ja see tarretus paari tunniga ära. Teise kihi tegin koogile õhtul enne magamaminekut, seal kasutasin siit ostetud želatiini. Kook oli pealt ilus oranz ja ma olin väga rahul. Seda kuni hommikuni, sest teine kiht oli täiesti vedel!!! Valasin selle vormist välja (!) ja lisasin topeltkoguse želatiini. Siis segu tagasi vormi ja lootsin, et ehk tarretub õhtuks ära. Enne pidu tulin koju koogile järele ja ega pilt rõõmus ei olnud :D ütleme siis nii, et see oli veidi paksem kui jogurt. Väljanägemine oli kohutav, eriti kui tükk vormist välja tõsta. Aga õnneks maitses suhteliselt hästi ja enamus inimesi julges maitsta ka.


Isuäratav või mis?!

Linda joonistas
Meie järjekordne naistekas oli Julie juures! Ta tegi meile Belgia sööki, mis oli kartul ja lihakaste ja magustoiduks šokolaadisuflee. Kõik oli superhea! Kaste oli nagu Mamma tehtud! Hiljem mängisime Uno't, kuulasime muusikat ja naersime väga palju!

Delphine-Julie-Chen Chen- Linda-Marylou
Paar nädalat tagasi alustasin esimeste jõulukinkide ostmisega. Sellise ilmaga on ju tore seda teha!

Parc de Bruxelles

6. novembril käisime Wageningenis (Hollandis) konverentsil: Annual Symposium of the KNCV Working Group on Electrochemistry. Seda korraldasid inimesed, kes järgmisel aastal korraldavad ISE (International Society of Electrochemistry) konverentsi, mis toimub Haagis, niiet kohal olid tähtsad tegelased ja ettekanded olid põnevad. Sõit sinna oli meeleolukas, sest suunda vaadati alati alles siis, kui oli selge, et oleme eksinud. Start oli hommikul kell 7, peale võttis meil Toyota Yaris, kuhu end viiekesi sisse pressisime. Mina küpsetasin hommikul pannkooke kaasa ja teised valmistusid ka (värske kohv, värsked croissant'id), et reis mõnusam oleks ja auto ikka pärast puhastusse minema peaks. Õhtul peale konverentsi sõitsime tagasi. Siin, Kesk-Euroopas, on kõik tõesti väga lähedal. Kokkuvõttes oli igati mõistlik reis ja mõned naljad ei lähe ilmselt kunagi meelest ära.

Linda-Liis-Roman-Quentin




2 kommentaari:

  1. Tundub, et igav Sul seal ei ole ;) :P, A mõtle, ainult kuu aega ja siis saad juba korra koju jälle!

    VastaKustuta
  2. Vahel on igav ka ja koju tulekut ootan väga :)

    VastaKustuta