reede, 29. aprill 2016

Hiina meditsiin. Hahaa

Olen juba neli või viis päeva kurguvalu ja köha käes kannatanud. Täna sai ChenChenil mu kõrval kabinetis sellest küllalt ja ta tõi lõuna pausi ajal mulle kodust ravimeid.
Paki sees on pulber, mis tuleb vees lahustada ja tabletid on põletiku vastu. Aga kui pakendi peal ei ole ühtegi arusaadavat sõna, siis on kogu selle toimingu juures palju nalja. Tee lõhn oli kohutav, aga maitses nagu väga magus tee. Ja see lõhn ei taha kuhugi kaduda. Isegi üks tund peale võlujoogi joomist tunnen seda igal pool.



Natuke inglise keelset materjali leidsime ka.
Indications: Helps to clear heat and provide a detoxifying effect. It is commonly used for all types of viral disease such as cold, fever, influenza and upper respiratory tract infection.
Ingredients: Angelica Dahurica, Buplerum Chinese, Corydalis Bungeana, Mentha X Pipertia, Perilla Frutescens, Phragmites Australis, Platycodon Grandiflorus, Prunus Armeniaca, Pueraria Montana, Saposhnikovia Divaricata, schizonepeta Tenuifolia, Dextrin, Sucrose for sweetening *Ingredient listing subject to change depending on manufacturer/shipment

Ehk siis homme paistab kui hästi minu tervis Hiina meditsiini omaks võtab. Hahaa.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar